Marka Sınıfları

1. SINIF
Sanayide, bilim sahasında, fotoğrafçılıkta, tarım, bahçecilik ve ormancılıkta kullanılankimyasallar.Gübreler ve topraklar.İşlenmemiş suni reçineler ve işlenmemiş plastikler.Yangın söndürücü maddeler.Kırtasiye, tıbbi ve ev içi kullanım amaçlı olanlar hariç yapıştırıcılar.
2. SINIF
Boyalar, vernikler, laklar, pas önleyiciler, ahşabı koruyucu maddeler, boyalar için bağlayıcıve inceltici maddeler, boya pigmentleri, metali koruyucu maddeler, ayakkabı boyaları;matbaa boyaları ve mürekkepleri, tonerler (dolu halde toner kartuşları dahil); besinmaddelerini, ispençiyari ürünleri ve içecekleri boyamaya mahsus maddeler.İşlenmemiş doğal reçineler.Boyacılar, dekoratörler, matbaacılar ve sanatçılar içinmetal levhalar ve toz halde metaller.
3. SINIF
Ağartma ve temizlik amaçlı maddeler.Parfümeri; kozmetik ürünleri, kişisel kullanım amaçlı koku vericiler (insan ve hayvanlar içindeodorantlar dahil).Sabunlar.Diş bakımı ürünleri.Aşındırıcı ürünler (zımpara bezleri, zımpara kağıtları, ponza taşları, aşındırıcı pastalar dahil).Parlatma ve bakım ürünleri (deri, vinil, metal, ahşap için).4. SINIFSınai amaçlı yağlar, gresler (kesme sıvıları, toz emiciıslatıcı ve bağlayıcı maddeler dahil).